MIN EGEN HISTORIE

Jeg hedder Anne Vibe og jeg er stresscoach. 

Når vi må sygemelde os med stress – hvad er det så, der sker? Hvad kan vi gøre for, at det ikke sker (igen) ? Det er det jeg brænder for at hjælpe med. Jeg er drevet af at konstant arbejde med ”balancen” – balancen mellem for meget og for lidt. Både i arbejdslivet og i vores private liv – hvor er det den er, og hvorfor kan den være så svær at finde. Det er min røde tråd.

Trivsel ligger for mig til grund for læring og udvikling – alle steder. Det ligger som et fundament sammen med trygheden i, at vi mennesker kan være den vi er i de sammenhænge vi gerne vil være i. Om det er så en high performance karriere eller et job, hvor timerne kun skal fylde det de gør – trivsel er vigtig for, at vi gør det bedste vi kan.

Det er en ramme, der har været vigtig for mig altid at skabe både for mig selv og dem jeg arbejder sammen med. Som medarbejder, men også som leder.

Stresscoach, Anne Vibe, Køge Book samtale

Det kan være svært at få arbejde og familie til at spille sammen, og det kræver meget fokus på, at alle har det godt og jobbet/karrieren bliver passet. Problemet er bare når vi glemmer at passe på os selv, og bliver for fokuseret på arbejdet, eller på ”at alle de andre kan klare det”. Men du er ikke alle andre, og i bund og grund ved du ikke hvordan ”andre” har det. Det der er vigtigt er, hvordan DU har det. Er det noget, som du kan nikke genkendende til?

Sammen arbejder vi på at få øje på og skabt de vaner og rutiner, der gør at du kan få lidt mere overskud ind i din hverdag, så du kan trives i livet. Det handler om at få banet vejen til en balanceret stressfri hverdag for dig, hvor der er plads til hele dig!

Jeg kan hjælpe dig med at genfinde balancen både, hvis du er sygemeldt med stress, eller du er der, hvor du kan mærke at det hele er uoverskueligt. Jeg hjælper via samtaler, der enten kan foregå online eller fysisk i min klinik i Køge.

VEJEN TIL STRESSCOACH

Min baggrund

  • Folkeskolelærer v. Haslev Seminarium
  • Uddannelsesvejleder, diplom i vejledning
  • Leder, diplom i Ledelse
  • Coach: Jeg er certificeret coach ved Mindjuice Academy i 2019, et af de få steder i Danmark med ICF-certificeret uddannelse. Jeg efterlever derfor ICFs etiske regler (https://www.icfdanmark.dk/icf-denmark/etik-kernekompentencer/)
  • Uddannet som stresscoach i 2019 hos en af Danmarks førende underviser på dette område, Bjarne Toftegård, Forebyg Stress.
  • Her tager jeg også min master i stress marts 2022.

Jeg er rundet af den danske folkeskole og den dannelse jeg har fået med fra mange års undervisning der. Jeg har altid været en underviser, der har haft et stort fokus på læringsrummet, for derved at skabe de bedste betingelser for at elever, små som store, har kunnet udfolde sig og trives, og kan den dag i dag se, at det er en rød tråd, der flyder gennem mit arbejdsliv, både som underviser og leder.

I dag arbejder jeg som stresscoach, og jeg brænder for at hjælpe dig, der gerne vil forebygge stress, dig der mærker de første tegn på stress eller dig der måske er sygemeldt med stress. 

Første skridt er at booke en helt gratis og uforpligtende afklaringssamtale med mig, hvor vi bruger 20 minutter over telefonen på at spore os ind på dine behov, og hvordan jeg kan hjælpe dig med både stressbehandling og stressforebyggelse.